Årets Nytårs middag i klubben. 3 retters lækker Nytårsmenu. Vi starter med Dronningens Nytårstale kl 18.00
SLMs chef-cock's Nytårsmenu 2017/18:
Forret:
- Torsk i en hed omfavnelse af hummer
- Serveres i godt selskab af blomkålscreme
- med safran og mandler.
- Sprød vintersalat med krydderurter og
- knas af kerner og hampefrø krydret med Vandovan.
- Dertil langtidshævet hvedebrød med dips
Hovedret:
- Rosastegt ryg af dansk kødkvæg fra Hads Herred
- Høbagte Samsø rødder, puré af knolde med røget salt,
- Sherry-syltede løg, gemte røde bær
- og kraftig rødvinsauce smagt til med trøffel.
- Hertil små stegte kartofler med tørrede svampe og timian.
Dessert:
- Chokolade tærte “Gran Cru”
- Mørk chokolade, ristede saltede peanuts,
- karamel med tahiti vanilje og muscovado-sukker,
- Pærer fra Kransminde, pocheret i blodappelsin og havtorn.
- Knust mocca-shortbread og
- Iscreme med sultaner syltet i cubansk rom.
Søde bobler og kransekage på slaget 12.