DKK 111,00

Ragnarok 2016

03.07.2016 kl. 04:00 Double Rainbow, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 111,00

SLM Aarhus proudly presents Ragnarok 2016. "Køb billet" makes you choose your ticket type. More info soon...

The Ragnarok dinner will be served 19:00 at restaurant Stedet, Vestergade 60, 8000 C. The restaurant bar will be open when you arrive.

The Ragnarok Party, located at Double Rainbow, opens 22:00.
There's no dresscode, but we encourage to wearing your favorite gear.
Detailed information in danish below..

Ragnarok er tilbage på sin rette plads som sommerens fedeste fest for mænd. I år på Double Rainbow på Godsbaneterrænet i Aarhus. Vi kickstarter festen med middag på restaurant "Stedet", Vestergade 60 - Maden serveres kl. 19, men der er mulighed for at komme tidligere og nyde en drink inden middagen. Selve festen starter kl. 22 på Double Rainbow, cirka 500 meters gang fra restauranten.

Der er 3 slags billetter til salg; Dinner+party (hvis du både vil spise og feste), Party only (hvis du kun har lyst til at deltage i selve festen) og Dinner only (for de frivillige hjælpere til festen der også har lyst til at deltage i middagen) - Du vælger billettype ved at klikke på den grønne knap der hedder "Køb billet"

Som vanligt er der ingen dresscode, men vi opfordrer selvfølgelig til at du lufter dit yndlings-gear - kom og se pisse-godt ud!

Der er fair priser, garderobe, darkrooms, bar/lounge, dansegulv m. DJ, rygeområde og vi satser på at få Malenes pølsevogn til at sørge for natmaden ud på de små timer...